Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Casa De Vanzare Ploiesti

Casa De Vanzare Ploiesti. Imobilul de vanzare se afla in ploiesti, in zonade sud , la 5 minute de centrul orasuluisuprafata construita : Cotainere locuit de vanzare in ploiesti preturi case containere de birou. 47 mp, bloc beton constructie 1982, situat pe mijloc, vedere. Casa situata in iasi , zona horpaz (50 metri de mijloacele de transport in comun) are o suprafata utila de 106 mp pe un teren de 200 mp compusa din 4 camere si dependinte. 60 mp, s u :

Vrei casa de vanzare ploiesti? 246 oferte de case vile de vanzare in ploiesti au fost gasite. 12 rezultate afisate in 5 milisecunde. Vila superba oferita spre vanzare a fost renovata in 2018 si este situata pe una dintre strazile cochete si linistite din apropiere de piata charles de gaulle dar (id: Aveti teren agricol de vanzare in prahova, buzau sau dambovita?

Dezactivate Casa De Vanzare Ploiesti Zona Traian Ploiesti Olx Ro
Dezactivate Casa De Vanzare Ploiesti Zona Traian Ploiesti Olx Ro Source from : https://www.olx.ro/oferta/casa-de-vanzare-ploiesti-zona-traian-IDefktO.html
Agentie imobiliara ploiesti, imobiliare ploiesti, apartamente 2 camere ploiesti, apartamente de vanzare, de inchiriere, case vile terenuri ploiesti. In terenul aferent casei, merg căpșuni. Case vile de vanzare la preturi avantajoase. De vanzare casa cu etaj (p+1) spatiu locuibil 400 m2 curte 390 mp toate utilitatile zona linistita capacitate: 246 oferte de case vile de vanzare in ploiesti au fost gasite.

246 oferte de case vile de vanzare in ploiesti au fost gasite.

12 rezultate afisate in 5 milisecunde. Imobilul de vanzare se afla in ploiesti, in zonade sud , la 5 minute de centrul orasuluisuprafata construita : 8 camere (dintre care crm03545: Casa se afla chiar la intrare in sat, la sosea, langa magazin. 60 mp, s u :

47 mp, bloc beton constructie 1982, situat pe mijloc, vedere. 8 camere (dintre care crm03545: Gaseste oferte vanzari case si vile in toate zonele din bucuresti. 180 m² casa duplex bucov mica roma. Vanzare apartament 2 camere confort 1, decomandat, etaj 2/4, sc :

Casă Case De Vanzare In Ploiesti Olx Ro
Casă Case De Vanzare In Ploiesti Olx Ro Source from : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/ploiesti/q-cas%C4%83/
Cumpara acum, 100% sigur prin garantia de livrare. Cauți mai multe imobiliare de vânzare? Oferta completa de vile / case de vanzare bucuresti in orice zona. Vanzare apartament 2 camere confort 1, decomandat, etaj 2/4, sc : Vânzare case cu 1,2,3,4 etaje în chișinău la preț accesibil.

Vanzare casa in ploiesti zona buna vestire construita in anul 2002 regim de inaltime p e st 283 mp cu deschidere la strada 3 ml amprenta la sol 100 42 mp su parter 75 86 mp in cazul in care vrei sa vezi ofertele cu case de vanzare ploiesti ieftine, poti sa ordonezi rezultatele in functie de pretul acestora.

Case vile de vanzare la preturi avantajoase. Gaseste oferte vanzari case si vile in toate zonele din bucuresti. 748 likes · 13 talking about this. Descopera 123 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la ploiesti, prahova (localitate). Gasesti rapid si usor vanzari case vile.

Pe okazii.ro cumperi online produse cu reducere si livrare gratuita din stoc. Case de vanzare in ploiesti, sudlocatie : In terenul aferent casei, merg căpșuni. / casă de lux în cartier de elită amplasat în mun. Case mexi vă oferă posibilitatea de a vă alege casa dorită din cele peste 1100 de proiecte de case listate pe www.casemexi.ro.

Ploiesti Central Casa De Vanzare Gheorghe Doja Vanzare Prin Negociere Directa In Ploiesti
Ploiesti Central Casa De Vanzare Gheorghe Doja Vanzare Prin Negociere Directa In Ploiesti Source from : https://www.executari.com/licitatie-131052-ploiesti-central-casa-de-vanzare-gheorghe-doja-ploiesti.html
Case ecologice planuri case poze case modele de case case ieftine constructii case case din lemn case mici cu mansarda proiecte case moderne case americane. Vanzare casa in ploiesti zona buna vestire construita in anul 2002 regim de inaltime p e st 283 mp cu deschidere la strada 3 ml amprenta la sol 100 42 mp su parter 75 86 mp in cazul in care vrei sa vezi ofertele cu case de vanzare ploiesti ieftine, poti sa ordonezi rezultatele in functie de pretul acestora. Vanzari case vile ploiesti oferte de vanzari case vile in ploiesti agentia imobiliara galaxy imob. 246 oferte de case vile de vanzare in ploiesti au fost gasite. Casa se afla chiar la intrare in sat, la sosea, langa magazin.

Imobilul de vanzare se afla in ploiesti, in zonade sud , la 5 minute de centrul orasuluisuprafata construita :

Cauți mai multe imobiliare de vânzare? Case vile de vanzare la preturi avantajoase. Vrei casa de vanzare ploiesti? 12 rezultate afisate in 5 milisecunde. Vand casa batraneasca 3 camere, bucatarie si alte anexe, cu vie, pomi fructiferi si teren 1268 mp.casa se afla in com.

Posting Komentar untuk "Casa De Vanzare Ploiesti"