Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Stampila Nu Mai Este Obligatorie

Stampila Nu Mai Este Obligatorie. În expunerea de motive, iniţiatorii propunerii legislative arată că la ora actuală, ştampila nu mai reprezintă un garant al veridicităţii actelor, dată fiind multiplicarea mijloacelor prin care aceasta poate fi procurată, aceasta. Semnătura electronică funcţionează, cererile de rambursare se depun în format electronic, nu mai trebuie să facă drumul ca să depună cererea de rambursare de la sediul beneficiarului până la. Cetățenii multor țări ale ue nici nu știu ce este o ștampilă. Autorii argumentează că, în contextul dezvoltării tehnologiilor moderne, o ștampilă aplicată pe un document nu mai garantează veridicitatea actului, dar devine un. Camera deputaţilor a adoptat, miercuri, un proiect care stabileşte că instituţiile statului nu vor mai aplica ştampila pe acte de stare civilă, contracte sau alte documente oficiale.

În monitorul oficial numărul 0700/17 septembrie a fost publicat ordinul finanțelor nr.1113 pentru completarea normelor metodologice privind utilizarea şi completarea ordinului de plată. De ce în era digitală nu ar fi posibil acest lucru și la noi, ținând cont și de faptul că numărul populației țării și media pe cap de locuitor a. Din 30 iulie, ștampilarea contractelor semnate de firme cu autoritățile nu va mai fi obligatorie. Home » noutăţi » noutăţi contabilșef » ștampila nu mai este obligatorie. Facturile fiscale nu mai sunt obligatoriu semnate si stempilate ( art 155 aliniatul 6 din codul fiscal).

De Astazi Medicii De Familie Nu Mai Pun Stampila Pe Retete Sau Trimiteri Ce Trebuie Sa Stie Pacientii Care Sunt Refuzati De Farmacii Sau Spitale Mobile
De Astazi Medicii De Familie Nu Mai Pun Stampila Pe Retete Sau Trimiteri Ce Trebuie Sa Stie Pacientii Care Sunt Refuzati De Farmacii Sau Spitale Mobile Source from : https://ziare.com/social/medici/de-astazi-medicii-de-familie-nu-mai-pun-stampila-pe-retete-sau-trimiteri-ce-trebuie-sa-stie-pacientii-care-sunt-refuzati-de-farmacii-sau-spitale-1523676
Stampila va ramane obligatorie pentru institutiile de stat doar daca este prevazuta in mod special in vreo lege si aceste cazuri nu sunt chiar putine daca pentru a intra in vigoare, actul normativ mai are nevoie doar de publicarea in monitorul oficial. Camera deputaţilor a adoptat, miercuri, un proiect care stabileşte că instituţiile statului nu vor mai aplica ştampila pe acte de stare civilă, contracte sau alte documente oficiale. Masura are scopul sa reduca birocratia si sa simplifice regulile administrative, precizeaza biroul de presa al executivului. Firmele și persoanele fizice nu mai sunt obligate de astăzi să aplice ștampila pe vreun document necesar în relația cu instituțiile publice, nici chiar pe contractele regula este valabilă de astăzi. Ştampila va mai fi obligatorie pentru stat doar dacă este prevăzută în mod special în vreo lege.

1802 2014 raportul administratorilor se aprobă de consiliul.

In urma reglementarii, numai persoanele juridice de drept public mai sunt obligate sa aplice stampila pe documente mai sus mentionate. Camera deputaţilor a adoptat, miercuri, un proiect care stabileşte că instituţiile statului nu vor mai aplica ştampila pe acte de stare civilă, contracte sau alte documente oficiale. A rămas poporul de pe vremuri că ai nevoie de ștampilă și aia e, pui ștampila. A intrat in vigoare ordonanta care faciliteaza activitatea firmelor. Raluca florescu 21 septembrie 2015.

Senatul a adoptat, în şedinţa plenului de miercuri, în unanimitate (75 de voturi 'pentru'), o propunere legislativă prin care este eliminată obligativitatea aplicării ştampilei în instituţiile publice, cu excepţia cazurilor în care utilizarea acesteia este impusă în mod expres, prin legi speciale. Stampila va ramane obligatorie pentru institutiile de stat doar daca este prevazuta in mod special in vreo lege si aceste cazuri nu sunt chiar putine daca pentru a intra in vigoare, actul normativ mai are nevoie doar de publicarea in monitorul oficial. A rămas poporul de pe vremuri că ai nevoie de ștampilă și aia e, pui ștampila. „nu mai reprezintă un garant al veridicității. In urma reglementarii, numai persoanele juridice de drept public mai sunt obligate sa aplice stampila pe documente mai sus mentionate.

Eliminare Stampila
Eliminare Stampila Source from : https://www.avocatnet.ro/t10559/eliminare-stampila.html
Regula nu se aplica persoanelor juridice de drept public care vor aplica stampila pe documentele emise de catre acestea, conform regulilor aplicabile in prezent. Opiniatimisoarei.ro, cel mai tare site de stiri din timisoara si timis, cu informatii de ultima ora, anchete, reportaje, foto si video. Ştampila va mai fi obligatorie pentru stat doar dacă este prevăzută în mod special în vreo lege. Stampila va ramane obligatorie pentru institutiile de stat doar daca este prevazuta in mod special in vreo lege si aceste cazuri nu sunt chiar putine daca pentru a intra in vigoare, actul normativ mai are nevoie doar de publicarea in monitorul oficial. A rămas poporul de pe vremuri că ai nevoie de ștampilă și aia e, pui ștampila.

Senatul a adoptat, în şedinţa plenului de miercuri, în unanimitate (75 de voturi 'pentru'), o propunere legislativă prin care este eliminată obligativitatea aplicării ştampilei în instituţiile publice, cu excepţia cazurilor în care utilizarea acesteia este impusă în mod expres, prin legi speciale.

Din 30 iulie, ștampilarea contractelor semnate de firme cu autoritățile nu va mai fi obligatorie. Regula nu se aplica persoanelor juridice de drept public care vor aplica stampila pe documentele emise de catre acestea, conform regulilor aplicabile in prezent. Senatul a adoptat, în şedinţa plenului de miercuri, în unanimitate (75 de voturi 'pentru'), o propunere legislativă prin care este eliminată obligativitatea aplicării ştampilei în instituţiile publice, cu excepţia cazurilor în care utilizarea acesteia este impusă în mod expres, prin legi speciale. Facturile fiscale nu mai sunt obligatoriu semnate si stempilate ( art 155 aliniatul 6 din codul fiscal). Opiniatimisoarei.ro, cel mai tare site de stiri din timisoara si timis, cu informatii de ultima ora, anchete, reportaje, foto si video.

Aici, daca ati fi cerut stampila pe o factura de la hotel sau de la cumparaturi, vanzatorii ar fi ridicat din sprancene fiindca existenta stampilei nu mai este obligatorie de ani buni. Cerința de a deține ștampilă nu va mai fi obligatorie pentru agenții economici. Vezi situațiile în care documentul nu e valabil dacă e ștampilat. Autorii argumentează că, în contextul dezvoltării tehnologiilor moderne, o ștampilă aplicată pe un document nu mai garantează veridicitatea actului, dar devine un. 1802 2014 raportul administratorilor se aprobă de consiliul.

ștampila Pe Contract Nu Mai Este Obligatorie
ștampila Pe Contract Nu Mai Este Obligatorie Source from : https://www.digi24.ro/stiri/economie/companii/stampila-pe-contract-nu-mai-este-obligatorie-754207
Vezi situațiile în care documentul nu e valabil dacă e ștampilat. A intrat in vigoare ordonanta care faciliteaza activitatea firmelor. 1802 2014 raportul administratorilor se aprobă de consiliul. .nu mai este obligatorie de joi, 23 iulie 2015, astfel incat atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice nu mai sunt obligate sa utilizeze stampila. Daca aportul are loc prin transfer bancar atunci extrasul de banca este documentul justifictiv iar daca.

Ştampila nu va mai fi obligatorie.

Vezi situațiile în care documentul nu e valabil dacă e ștampilat. Opiniatimisoarei.ro, cel mai tare site de stiri din timisoara si timis, cu informatii de ultima ora, anchete, reportaje, foto si video. Senatul a adoptat, în şedinţa plenului de miercuri, în unanimitate (75 de voturi 'pentru'), o propunere legislativă prin care este eliminată obligativitatea aplicării ştampilei în instituţiile publice, cu excepţia cazurilor în care utilizarea acesteia este impusă în mod expres, prin legi speciale. Masura are scopul sa reduca birocratia si sa simplifice regulile administrative, precizeaza biroul de presa al executivului. A rămas poporul de pe vremuri că ai nevoie de ștampilă și aia e, pui ștampila.

Posting Komentar untuk "Stampila Nu Mai Este Obligatorie"