Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea Dej Pe Ore

Vremea Dej Pe Ore. Vremea de azi pe ore și temperatura de acum din dej direct de la stația meteo! Starea vremii la ora :04:00 astazi: Vremea în chișinău pe 10 zile vremea în moldova. Treci cu cursorul peste fiecare interval orar de mai jos pentru a afișa prognoza meteo detaliată pentru dej pe respectivul interval orar. Vremea dej, afla starea vremii si prognoza meteo pentru urmatoarele 15 zile.

Se simte adierea pe față. Prognoza meteo si vremea pe urmatoarele zile pentru dej: Dacă vremea de astăzi vine cu tunete, înseamnă că celelalte zile din octombrie vor aduce multe vânturi iar grâul semănat astăzi va deveni negru. Astăzi e marți, 9 februarie 2021. 0% şanse de precipitaţii în zonă.

Pin On Weather
Pin On Weather Source from : https://www.pinterest.ca/pin/844143523899894402/
Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea. 0 mm sunt prognozate de către modelele noastre locale. Dej va ieşi din ora de vară (dst) revenind la ora de iarnă duminică, 25 octombrie 2020, la 04:00 ora locală, când ceasurile vor fi date înapoi 1 oră, pentru a indica duminică, 25 octombrie 2020. Dej prognoza meteo detaliată pe ore pentru mâine. Soarele răsare la 07:39 și apune la 17:39.

Vremea azi in dej, starea vremii maine in dej, prognoza meteo pe 7 zile pentru dej.

Aceasta este o unitate de măsură pentru viteză folosită de obicei în țările care utilizează sistemul metric pentru transport. Girueta începe să se orienteze. La nivel de zi, prognoza meteo este impartita pe intervale orare (din 3 in 3 ore) si contine urmatorii parametri meteorologici: Get the dej, cluj, românia local hourly forecast including temperature, realfeel, and chance of precipitation. Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea.

Soarele răsare la 07:39 și apune la 17:39. Vreme și meteo condiții privindsâmbătă03octombrieîn dej. Limitele de viteză de drum sunt prezentate în kilometri pe oră, care este abreviată ca kph sau km/h. Dej va ieşi din ora de vară (dst) revenind la ora de iarnă duminică, 25 octombrie 2020, la 04:00 ora locală, când ceasurile vor fi date înapoi 1 oră, pentru a indica duminică, 25 octombrie 2020. Girueta începe să se orienteze.

Vremea Pe Ore Cluj Napoca Cluj Romania Accuweather
Vremea Pe Ore Cluj Napoca Cluj Romania Accuweather Source from : https://www.accuweather.com/ro/ro/cluj-napoca/287713/hourly-weather-forecast/287713
Vremea in dej judetul cluj se actualizeaza in fiecare ora. Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica, index uv, soare, nori, nebulozitate. Vremea azi in dej vineri, 11 septembrie 2020. Vremea de azi pe ore și temperatura de acum din dej direct de la stația meteo! Vremea azi in dej, starea vremii maine in dej, prognoza meteo pe 7 zile pentru dej.

1.56 kw/m2 temperatura minimă la sol:

Informaţia meteorologică este bazată pe datele furnizate de centrul european pentru prognoze meteorologice și institutul norvegian de meteorologie. Prognoza meteo si vremea pe urmatoarele zile pentru dej: In dej vor fi azi înnorări accentuate, temperaturile se vor situa între 12 și 17 grade. Vremea azi in dej, starea vremii maine in dej, prognoza meteo pe 7 zile pentru dej. Astăzi e marți, 9 februarie 2021.

Biserica creștină îl pomenește astăzi pe sfântul apostol toma, din galileia. Starea vremii la ora :04:00 astazi: Graficul temperaturii cu pictograme meteo. * vreme indică în ora locală. Chişinău, vremea pe ore astăzimiercuri 03 martie 2021.

Accident Cu Patru Victime La Dej Un șofer S A Izbit Cu Mașina De Stalp Foto Stiri De Cluj
Accident Cu Patru Victime La Dej Un șofer S A Izbit Cu Mașina De Stalp Foto Stiri De Cluj Source from : https://www.stiridecluj.ro/social/accident-cu-patru-victime-la-dej-un-sofer-s-a-izbit-cu-masina-de-stalp-foto
Starea vremii reala in dej. * vreme indică în ora locală. Vreme și meteo condiții privindsâmbătă03octombrieîn dej. Se simte adierea pe față. 1,5m), cu creste care se rostogolesc, formând pe alocuri berbeci.

Luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata, duminica.

Graficul temperaturii cu pictograme meteo. Soarele răsare la 07:39 și apune la 17:39. Se simte adierea pe față. Limitele de viteză de drum sunt prezentate în kilometri pe oră, care este abreviată ca kph sau km/h. Vremea dej, afla starea vremii si prognoza meteo pentru urmatoarele 15 zile.

Posting Komentar untuk "Vremea Dej Pe Ore"