Zeama de urzici este atat un ingrasamant cat si un insecticid bio la indemana oricui. Bucătarul reşiţean uica mihai recomandă zeama ţărănească de urzici ca o mâncare sănătoasă, acum, la început de primăvară.
Iata c�teva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasi?i cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu de?ine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selec?ie de cuvinte cheie pe care le cauta?i din unele bloguri de �ncredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Se adaugă sare numai dacă zeama de varză nu este foarte sărată. Se iau si se amesteca cu ulei, otet ingrediente: Iată mai jos, întrega reţetă.
Fierbeti sunca pana cand intra furculita usor in ea, nu mai mult. Așa se întâmplă cu majoritatea legumelor ( roșii , castraveți, varză, pepeni etc.) dacă nu. Apoi, strecoara totul si vei obtine produsul miraculos.
Daca nu aveti zeama de varza, se pot fierbe in bors sau vin alb (poate fi si roze, dar nu rosu, pentru ca schimba culoarea).
Ei bine, ea are intrebuintari multiple 2 linguri ulei sare preparare; Incepe sa ma prinda chestia asta cu agricultura eco pentru care consortul tot face lobby duhneste de la distanta de te ia cu ameteala dar inteleg din lecturile mele permanente ca stropirea cu zeama de urzici diluata ( 1 la 10 ) protejeaza.
Lasam la fiert pentru inca 5. In paralel, se consuma urzici fierte, ca hrana, minimum 200 g/zi. Apoi strecor zeama și o pun în pompa de stropit.
Sunca de porc fiarta in zeama de varza murata, unsa cu boia si usturoi. Urzicile fierte se pun in gropile de plantare si cu ceaiul se uda rasadul plantat. Se mai adaugă sare după gust.
Incepe sa ma prinda chestia asta cu agricultura eco pentru care consortul tot face lobby duhneste de la distanta de te ia cu ameteala dar inteleg din lecturile mele permanente ca stropirea cu zeama de urzici diluata ( 1 la 10 ) protejeaza.
Se pune capacul și se stinge focul. Inainte de a se servi, se adauga patrunjelul si picaturi de zeama de lamaie (dupa gustul. In paralel, se consuma urzici fierte, ca hrana, minimum 200 g/zi.
Folositi 1 kilogram de urzici la 10 litri de apa. Cand a dat primul clocot, se adauga sunca proaspata si se lasa la fiert cca 15 se scoate din zeama, se lasa sa se racoreasca putin (cat sa fie mai usor de manevrat), si presara boia dulce si se freaca cu usturoiul pisat. Se mai adaugă sare după gust.
Usturoiul il pisam si frecam bine sunca cu el pe toate partile. Inainte de a se servi, se adauga patrunjelul si picaturi de zeama de lamaie (dupa gustul. Zeama de urzici este simplu de preparat, sub forma de decoct:
Apoi, strecoara totul si vei obtine produsul miraculos.
Cînd tăiețeii se ridică la suprafață, se adaugă verdeață. Se scoate de la fiert, se lasă să se răcorească puțin, apoi se unge bine. Cantitatile variaza in functiil de gusturile fiecaruia.
Berbagi :
Posting Komentar
untuk "Zeama De La Urzici Fierte"
Posting Komentar untuk "Zeama De La Urzici Fierte"