Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Salata De Naut Cu Ton

Salata De Naut Cu Ton

Bineinteles, voi, daca nu doriti, puteti sa nu adaugati. Ieri a fost iar o zi veritabila de primavara.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Salata de astazi depinde ar ajunge undeva la maxim 15 lei si este suficienta pentru doua persoane, chiar trei as zice! Se poate manca cu paine de tarate sau ca atare. Se adaugă castraveciorii murați și tonul file.

Reteta Salata Cu Ton Si Naut
vizitati articolul complet aici : https://www.gustos.ro/retete-culinare/salata-cu-ton-si-naut.html
Ieri a fost iar o zi veritabila de primavara. Salata de ton cu naut. 1 conserva de ton in suc propriu (a mea a avut 180g) 1 ceapa mijlocie (eu am pus ceapa uscata dar merge de minune cu ceapa verde)

2 linguri tahini (pasta de susan).

1 avocado,taiat cuburi, 2 conserve mici cu bucati de ton in apa,scurse, 1 ardei kapia,taiat fideluta, 1 rosie ,taiata cuburi mari, 1 ceapa rosie,mica. Salata cu ton este perfecta in aceasta perioada. Se poate manca cu paine de tarate sau ca atare.

Perioada cautarilor in ceea ce priveste salatele de diverse tipuri nu a trecut. Salata de ton cu naut va aduce azi gospo a voastra preferata naut. Domnisoara kalua nu mananca peste (sau alte animale din ape).

Salata De Naut Cu Legume Lalena Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.lalena.ro/reteta/629/Salata-de-naut-cu-legume/
Pentru salată se amestecă frunzele de baby spanac, restul boabelor de năut, măslinele verzi umplute cu ardei, roșiile cherry (întregi sau tăiate jumătăți). O salata simpla ce se prepara din putine ingrediente, luand in consideratie din ce o pregatim va pot spune ca e o salata satioasa si foarte sanatoasa. Salata de ton cu naut va aduce azi gospo a voastra preferata naut.

Ingrediente pentru reteta de salata de ton cu naut.

Doua ingrediente pe care majoritatea le avem in camara, pentru ca se conserva extraordinar de bine si e minunat sa le ai mereu la indemana. Ieri a fost iar o zi veritabila de primavara. De ce ai nevoie pentru doua portii:

150 g castraveti (2 castraveti mici). Salata de ton cu naut. Perioada cautarilor in ceea ce priveste salatele de diverse tipuri nu a trecut.

Facebook
vizitati articolul complet aici : https://www.facebook.com/Caietulcuretete/photos/a.262470927118444/3383880264977479/?type=3
1 conserva de naut (240 grame). Mod de preparare salata de ton cu naut. Salata cu ton este perfecta in aceasta perioada.

Pe langa faptul ca am adaugat naut si ton, am optat si pentru niste crutoane crocante coapte in casa, iar pentru o culoare deosebita si un gust aparte am adaugat si cateva fructe physallis.

1 avocado,taiat cuburi, 2 conserve mici cu bucati de ton in apa,scurse, 1 ardei kapia,taiat fideluta, 1 rosie ,taiata cuburi mari, 1 ceapa rosie,mica. Iubesc salatele pentru ca sunt atat de ofertante, sunt proaspete, revigorante, necesita foarte putin timp de preparare, in plus sunt si destul de ieftine. Domnisoara kalua nu mananca peste (sau alte animale din ape).

Posting Komentar untuk "Salata De Naut Cu Ton"