Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cascada Valul Miresei Bihor

Cascada Valul Miresei Bihor

Pe valea iadului la doar 0.5 km amonte de la poteca spre săritoarea bohodei, pe malul drept al râului, printre copaci se zărește a frumoasă cascadă numită vălul sau voalul miresei. Legenda spune că în urmă cu multi ani o mireasa a căzut de pe stânci în.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Cascada vălul miresei, cunoscută şi sub numele de cascada răchiţele, este situată în versantul estic al masivului vlădeasa, pe valea stanciu, în aria comunei mărgău din judeţul cluj. Eu am vizitat de 4 ori locul până acum deoarece zona e superbă. Puțin mai sus de cascadă se poate ajunge pe vârful vlădeasa, al doilea cel mai înalt vârf din apuseni.

Cascada Valul Miresei De Pe Valea Iadului Bihor In Imagini
vizitati articolul complet aici : https://www.bihorinimagini.ro/de-vizitat/obiective-naturale/cascada-valul-miresei-de-pe-valea-iadului/
Oferte și promoții, facilități și obiective turistice pentru vacanțe sau excursii reușite. Ce anume are deosebit cascada valul miresei? Această cascadă este una extrem de spectaculoasă și datorită faptului că apa are o cădere de aproximativ 34 de m și se află la o înălțime de aproximativ 1000 de m.

Eu am vizitat de 4 ori locul până acum deoarece zona e superbă.

Această cascadă este una extrem de spectaculoasă și datorită faptului că apa are o cădere de aproximativ 34 de m și se află la o înălțime de aproximativ 1000 de m. Obiectiv turistic publicat cu sprijinul oferit de andreia calcan. Este formată din trei trepte de 5 m, 8 m și 34 de.

În jurul cascadei se află un perete stâncos, masiv, care o face și mai grandioasă. Pe valea iadului la doar 0.5 km amonte de la poteca spre săritoarea bohodei, pe malul drept al râului, printre copaci se zărește a frumoasă cascadă numită vălul sau voalul miresei. Cascada valul miresei sau cascada rachitele este cea mai frumoasa cascada din tara noastra si cea mai spectaculoasa.

Cascada Valul Miresei Si Saritoarea Iedutului Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=S2QTz2tUoL0
Pe valea iadului la doar 0.5 km amonte de la poteca spre săritoarea bohodei, pe malul drept al râului, printre copaci se zărește a frumoasă cascadă numită vălul sau voalul miresei. Cascada răchițele numită și vălul miresei este situată pe valea stanciului, în localitatea răchițele, fiind una dintre cele mai frumoase cascade din românia cu o căderea de apă de peste 30 m. Cascada valul miresei, cascada in doua trepte, este cea mai reprezentativa din muntii apuseni.

7:34 my travel channel 2 637 просмотров.

489 likes · 4 talking about this. Este situata pe valea iadului la 10 km de coada lacului lesu. Elementul de unicitate al cascadei este dat de caderea de aproximativ 30m a apei , de la o inaltime de aproximativ 1000 metri.

Eu am vizitat de 4 ori locul până acum deoarece zona e superbă. Legături spre harta obiectivelor turistice din răchițele, hoteluri, restaurante, afaceri, folclor. 489 likes · 4 talking about this.

Cascada Valul Miresei Stana De Vale Bihor Vladeasa Muntii Apuseni
vizitati articolul complet aici : https://www.welcometoromania.ro/Apuseni/Apuseni_Cascada_Valul_Miresei_r.htm
Pe valea iadului la doar 0.5 km amonte de la poteca spre săritoarea bohodei, pe malul drept al râului, printre copaci se zărește a frumoasă cascadă numită vălul sau voalul miresei. Este situata pe valea iadului la 10 km de coada lacului lesu. Cascada valul miresei sau cascada rachitele este cea mai frumoasa cascada din tara noastra si cea mai spectaculoasa.

Valul miresei este o cascada cu aproximativ 50 m inaltime.

Cazare lângă cascada valul miresei la hoteluri, vile și pensiuni. Amplasată la o altitudine de aproximativ 1.000 de metri, cascada se prezintă ca o cădere de apă în trei trepte, având o înăţime. Obiectiv turistic publicat cu sprijinul oferit de andreia calcan.

Posting Komentar untuk "Cascada Valul Miresei Bihor"