Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Legea Bugetului De Stat

Legea Bugetului De Stat

1 obiectul prezentei legi il constituie stabilirea volumului veniturilor si a structurii acestora, pe capitole si subcapitole, al cheltuielilor pe destinatii si pe ordonatori principali de credite pentru bugetul de stat, bugetele fondului national unic de asigurari sociale de sanatate, creditelor externe. Legile bugetului de stat, politicii fiscale și vamale au fost promulgate de președintele în exercițiu al republicii moldova, igor dodon.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Legea bugetului de stat pe anul 2019. Legea bugetului de stat pe 2011 a intrat in linie dreapta, guvernul intentioneaza maine sa trimita la parlament legea bugetului de stat. 1 obiectul prezentei legi il constituie stabilirea volumului veniturilor si a structurii acestora, pe capitole si subcapitole, al cheltuielilor pe destinatii si pe ordonatori principali de credite pentru bugetul de stat, bugetele fondului national unic de asigurari sociale de sanatate, creditelor externe.

Video Parlamentarii Reiau Dezbaterile Pe Legea Bugetului De Stat Marti Va Fi Votul Final Mobile
vizitati articolul complet aici : https://ziare.com/politica/stiri-politice/votul-final-pe-legea-bugetului-de-stat-1664992
Legea stabilește că, la situaţia din 31 decembrie. Guvernul elaborează propunerea de buget și îl prezintă parlamentului spre aprobare. Propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectele de acte normative supuse dezbaterii publice, se primesc, pe adresa publicinfo@mfinante.gov.ro , în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea acestora.

Marti) sa fie tinuta o sedinta de guvern pentru aprobarea legii.

În urma aprobării, bugetul devine lege, implementarea căreia este obligatorie, ca și a oricărei alte legi a țării. Legea bugetului de stat pe anul 2019. Bugetului de stat pentru anul 2019.

Astfel, potrivit proiectului, anul viitor se așteaptă o proiectul bugetului publica național pentru anul 2019 prevede venituri de circa 63,4 miliarde de lei, ceea ce e 30,3% din pib, și cheltuieli de circa 69,2. Nu au fost adoptate amendamente. În urma aprobării, bugetul devine lege, implementarea căreia este obligatorie, ca și a oricărei alte legi a țării.

Breaking Klaus Iohannis A Promulgat Legea Bugetului De Stat Pe 2021
vizitati articolul complet aici : https://clubferoviar.ro/legea-bugetului-de-stat-pe-2021/
La bugetul ministerului agriculturii, unul dintre. Proiectul legii bugetului de stat pentru anul 2021 a fost votat, astăzi, în cadrul ședinței plenare a parlamentului, în lectura a doua, cu 56 de voturi. Proiectul de lege pentru modificarea legii nr.69/2020 cu privire la instituirea unor măsuri pe perioada stării de urgență în sănătate publică și modificarea unor acte normative.

Proiectul de lege pentru modificarea legii nr.69/2020 cu privire la instituirea unor măsuri pe perioada stării de urgență în sănătate publică și modificarea unor acte normative.

Bugetul asigurărilor sociale de stat și fondurile de asigurare obligatorie de asistență medicală vor fi echilibrate, fără a înregistra un deficit sau un excedent. La bugetul ministerului agriculturii, unul dintre. Parlamentul a aprobat modificarea legii bugetului de stat pentru anul 2019.

Capitolul i dispoziţii generale art.1. (5) cheltuielile bugetului de stat conform clasificaţiei funcţionale se prezintă în anexa nr.4. La bugetul ministerului agriculturii, unul dintre.

Ipn Agenţie De Presă Necesitățile Grupurilor Vulnerabile Ignorate In Legea Bugetului De Stat Pentru 2021 Facebook
vizitati articolul complet aici : https://www.facebook.com/ipn.md/videos/necesit%C4%83%C8%9Bile-grupurilor-vulnerabile-ignorate-%C3%AEn-legea-bugetului-de-stat-pentru-2/225665272285361/
La momentul acesta, mai sunt discutii cu grupurile parlamentare, insa obiectivul este ca maine (n.r. Totodată, astăzi a fost aprobat proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2020 și cel al legii fondurilor de asigurări obligatorii de. Cabinetul de miniștri a aprobat în cadrul ședinței de astăzi legea bugetului de stat pentru anul 2019.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectele de acte normative supuse dezbaterii publice, se primesc, pe adresa publicinfo@mfinante.gov.ro , în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea acestora.

Legile bugetului de stat, politicii fiscale și vamale au fost promulgate de președintele în exercițiu al republicii moldova, igor dodon. (2) bugetul de stat se stabilește la venituri în sumă de 164.543,4 milioane lei, iar la cheltuieli în sumă de 258.735,1 milioane lei art.3. (5) cheltuielile bugetului de stat conform clasificaţiei funcţionale se prezintă în anexa nr.4.

Posting Komentar untuk "Legea Bugetului De Stat"