Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Apartament 4 Camere Unirii

Apartament 4 Camere Unirii

Se inchiriaza apartament cu 4 camere, decomandat in imobil construit in anul 1990. 19 apartamente 4 camere in unirii bucuresti anunturi publicate de particulari in presa si pe internet.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Unirii 72 in suprafata de 4.668 mp, iar la parter si subsol se urmareste realizarea unui spatiu comercial (restaurant). Apartament de inchiriat 4 camere unirii metrou modern cu. Închiriere apartamente și camere pe termen lung în moldova.

Apartament 4 Camere De Vanzare Unirii Fantani Imoprest
vizitati articolul complet aici : https://imoprest.ro/apartament-4-camere-de-vanzare-unirii-bucuresti-292
Baneasa, aerogarii, inchiriere apartament 2 camere, decomandat, suprafata utila 67 mp, etaj 6/7, imo. Datorita constructiilor grandioase, a restaurantelor, cafenelelor cat si a imobilelor impunatoare, ramane printre cea mai cautata zona. Apartamentul mai beneficieaza si de 2 balcoane, unul din ale cu vedere directa catre parcul unirii.

Abbiamo 3.411 alloggi in vendita per la tua ricerca di appartamento 4 camere padova a partire da 104.000€.

Imobilul se vinde la cheie. Dispune de 3 dormitoare, si un living room, 2 bai cu cabina de dus/cada, 2 balcoane, o debara, si loc de parcare. Unirii 72 in suprafata de 4.668 mp, iar la parter si subsol se urmareste realizarea unui spatiu comercial (restaurant).

De vanzare apartament 4 camere ,hop parter,semidecomandat, situat in inima bucurestiului zona piata unirii,str. Vendesi appartamento su due piani, sito in grotte s. Apartamente 4 camere de inchiriat , direct de la proprietar sau prin agentii.

Vanzare Cumparare Apartamente Piata Unirii Bucuresti Imobiliare Realkom
vizitati articolul complet aici : http://www.imobiliare-unirii.ro/apartamente-piata-unirii.php
Fiind foarte spatios, este potrivit atat pentru sediu de firma, cat si pentru locuit. La 2 minute de mers pe jos de stația de metrou unirii și centrul comercial unirii. Datorita constructiilor grandioase, a restaurantelor, cafenelelor cat si a imobilelor impunatoare, ramane printre cea mai cautata zona.

Îți punem la dispoziție o oferta variantă de apartamente cu 4 camere recent construite, la prețuri avantajoase, pentru toate gusturile.

Apartamentul este mobilat, are 4 camere separate, bucatarie, 2 bai, termopane, centrala proprie, usa antiefractie, parchet, gresie, electrocasnice. Apartamentul se afla la etajul 5 al unui imobil cu un regim de inaltime s+p+8e, constructie 1990. Se afla situat la etajul 6.

Apartamente 4 camere de inchiriat , direct de la proprietar sau prin agentii. 2 camere, un secondo bagno. 1 dormitor cu pat matrimonial, 1 birou si 1 camera transformata in dressing.

Unirii 4 Sau Mai Multe In Bucuresti Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/apartamente-garsoniere-de-vanzare/4-camere/bucuresti/q-unirii/
La 2 minute de mers pe jos de stația de metrou unirii și centrul comercial unirii. Se afla situat la etajul 6. Închiriere apartamente și camere pe termen lung în moldova.

Il piano superiore è costituito da:

Apartamente 4 camere de inchiriat , direct de la proprietar sau prin agentii. De vanzare apartament 4 camere ,hop parter,semidecomandat, situat in inima bucurestiului zona piata unirii,str. Apartamentul se afla la etajul 5 al unui imobil cu un regim de inaltime s+p+8e, constructie 1990.

Posting Komentar untuk "Apartament 4 Camere Unirii"